De impact van het corona-virus op onze dienstverlening

Om te helpen de verspreiding van het corona-virus te beperken, werken al onze medewerkers thuis; per vestiging wordt dagelijks alleen fysieke post afgehandeld door een minimale bezetting. Iedereen is telefonisch en per email normaal bereikbaar. Onze bedrijfsprocessen verlopen zoals gebruikelijk, maar in onvoorziene situaties zullen wij naar bevind van zaken moeten handelen waardoor onze dienstverlening kan haperen. Wij vragen daarvoor uw begrip. U kunt er echter van op aan dat wij binnen de richtlijnen van de bevoegde instanties alles in het werk zullen stellen om onze dienstverlening te laten doorlopen zonder merkbare gevolgen voor onze relaties.

Nationale Borg. Niet voor niets de grootste verstrekker van borgtochten en garanties in België en Nederland.

Nationale Borg is nu onderdeel van Liberty Mutual Insurance.

Sinds oktober 2019 is Nationale Borg onderdeel van Liberty Mutual Surety, een activiteit binnen Liberty Mutual Insurance. Hierdoor kunnen ook bedrijven buiten Nederland en België kennis maken met ons product.

Liberty Mutual Surety is de grootste garantieverzekeraar in de Verenigde Staten en een van de wereldleiders op dit gebied. Met kantoren in 18 landen die garanties afgeven over de hele wereld is Liberty Mutual Surety in staat om bedrijven te bedienen op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Liberty Mutual, opgericht in 1912 en gevestigd in Boston, Massachusetts, is de zesde grootste schadeverzekeraar ter wereld naar bruto geboekte premie over 2019. Het bedrijf neemt de 77ste positie in op de Fortune 100 lijst van grootste Amerikaanse bedrijven op basis van zijn omzet in 2019. Per eind 2019 had Liberty Mutual een geconsolideerde jaaromzet van $ 42.3 miljard. Lees meer..

Wij belasten uw bedrijf niet met kapitaalbeslag.

Werken met een garantie van Nationale Borg biedt u grote voordelen. Wij vragen in principe geen onderpand om uw garantierisico in te dekken en werken op basis van vertrouwen. Een garantie van Nationale Borg komt niet ten laste van uw financiële ruimte en u behoudt dus alle vrijheid om uw werkkapitaal optimaal in te zetten.

Nationale Borg is flexIbel en levert u altijd maatwerk.

Een garantie van Nationale Borg wordt, voor zover mogelijk, per transactie voor u op maat gemaakt. Precies aansluitend op wat u met uw opdrachtgever bent overeengekomen. Zo zorgen wij dat u niet achteraf voor verrassingen of onverwachte verplichtingen komt te staan.

Onze unieke specialisaties.

Nationale Borg is gespecialiseerd in het stellen van uitvoeringsgaranties en vooruitbetalingsgaranties. Daarnaast in garanties voor douane en accijnzen en “Wet Breyne”. Onze grote specialistische kennis biedt u de mogelijkheid om snel te handelen met een minimum aan risico’s.

Razendsnel alles regelen met BorgOnline.

Met BorgOnline kunt u 24 uur per dag, real time uw garanties inzien, deze wijzigen en nieuwe garanties aanvragen. BorgOnline biedt u snelheid en maximale flexibiliteit. Trots op onze snelle en uitstekende service.
Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Het is ons streven om uw garantie-aanvraag binnen 24 uur te behandelen. Op maat en naar uw wens.

De garantie van persoonlijke aandacht.

Uw verhaal vinden wij net zo belangrijk als de koele cijfers. Daarom nemen wij altijd ruimschoots de tijd om persoonlijk met u van gedachten te wisselen. Bij Nationale Borg begrijpen we dat complexe zaken af en toe om een extra toelichting vragen. Als klant van Nationale Borg doet u uw zaken strikt persoonlijk. Uw relationship manager heeft altijd een gedegen financiële achtergrond en kent uw bedrijf en uw sector.

De grote voordelen van Nationale Borg in het kort.

Nationale Borg

Wilt u meer informatie over Nationale Borg en wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact op. Bel 03/285.98.80 of mail naar nationaleborg@nationaleborg.be

Borgonline