Pas als je je grenzen kent, kun je ze oversteken

125 jaar betrouwbaarheid trekt de wijde wereld in

Sinds 125 jaar verzorgt Nationale Borg de bankgaranties voor een groot aantal bedrijven in België en Nederland. Vertrouwde relaties die door onze garanties eenvoudig en snel internationaal zaken kunnen doen. Al die tijd werkten wij succesvol op eigen kracht, binnen onze eigen strikte grenzen. Wie uitsluitend werkt op basis van persoonlijke relaties en wederzijds vertrouwen laat zich nu eenmaal niet makkelijk verleiden tot drieste internationale avonturen.

Toch vonden we dat nu het moment was gekomen om over onze grenzen heen te kijken en ze te verleggen. De chaotische en snelle zakenwereld kan nu eenmaal wel wat rust en vertrouwen van Nationale Borg gebruiken. Daarom is Nationale Borg nu onderdeel van het internationale netwerk van AmTrust Financial Underwriters. En kunnen we ook bedrijven buiten Nederland en België laten kennismaken met ons product. Met een garantie, niet op basis van kapitaalbeslag, maar puur op basis van vertrouwen.

WIJ MAKEN GRAAG PERSOONLIJK KENNIS

Wilt u graag meer weten over bankgaranties? Of stelt u prijs op een goed gesprek met een flexibele specialist? U vindt veel informatie op deze site maar er gaat niets boven een persoonlijk gesprek. Bel voor een afspraak naar (03) 285 98 80 of stuur een mail.

KLANTPORTAAL

BorgOnline geeft u razendsnel toegang tot het leeuwendeel van de diensten van Nationale Borg. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week met slechts enkele muisklikken nieuwe garanties aanvragen.

Borgonline