Liberty Mutual Surety. Niet voor niets de grootste verstrekker van borgtochten en garanties in België en Nederland.

Sinds 1893 verzorgde Nationale Borg de bankgaranties voor veel bedrijven in Nederland en later ook in België. Vertrouwde relaties die zakelijk hun grenzen konden verleggen, omdat ze door onze garanties, eenvoudiger en sneller internationaal zaken konden doen. Niets voor niets zijn wij de grootste verstrekker van borgtochten en garanties in België en Nederland.

Vanaf nu gaat Nationale Borg verder als Liberty Mutual Surety.

Sinds oktober 2019 is Nationale Borg onderdeel van Liberty Mutual Surety, een activiteit binnen Liberty Mutual Insurance. Liberty Mutual Surety is de grootste garantieverzekeraar ter wereld en een van de grootste in de Verenigde Staten. Met kantoren in 18 landen die garanties afgeven over de hele wereld is Liberty Mutual Surety in staat om bedrijven te bedienen op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Wij zijn trots dat we onderdeel uitmaken van zo’n gerenommeerde partij en willen dat ook in onze naam uitdragen. Na 128 jaar is het even wennen aan een nieuwe naam, maar verder blijft alles hetzelfde: de mensen, de service, de menselijke maat.

Liberty Mutual, opgericht in 1912 en gevestigd in Boston, Massachusetts, is de zesde grootste schadeverzekeraar ter wereld naar bruto geboekte premie over 2019. Het bedrijf neemt de 84ste positie in op de Fortune 100 lijst van grootste Amerikaanse bedrijven op basis van zijn omzet in 2019.  Per eind 2019 had Liberty Mutual een geconsolideerde jaaromzet van $ 43.2 miljard. Lees meer..

Wij belasten uw bedrijf niet met kapitaalbeslag.

Werken met een garantie van Liberty Mutual Surety biedt u grote voordelen. Wij vragen in principe geen onderpand om uw garantierisico in te dekken en werken op basis van vertrouwen. Onze garanties komen niet ten laste van uw financiële ruimte en u behoudt dus alle vrijheid om uw werkkapitaal optimaal in te zetten.

Liberty Mutual Surety is flexIbel en levert u altijd maatwerk.

Een garantie van Liberty Mutual Surety wordt, voor zover mogelijk, per transactie voor u op maat gemaakt. Precies aansluitend op wat u met uw opdrachtgever bent overeengekomen. Zo zorgen wij dat u niet achteraf voor verrassingen of onverwachte verplichtingen komt te staan.

Onze unieke specialisaties.

Liberty Mutual Surety is gespecialiseerd in het stellen van uitvoeringsgaranties en vooruitbetalingsgaranties. Daarnaast in garanties voor douane en accijnzen en “Wet Breyne”. Onze grote specialistische kennis biedt u de mogelijkheid om snel te handelen met een minimum aan risico’s.

Razendsnel alles regelen met BorgOnline.

Met BorgOnline kunt u 24 uur per dag, real time uw garanties inzien, deze wijzigen en nieuwe garanties aanvragen. BorgOnline biedt u snelheid en maximale flexibiliteit. We zijn trots op onze snelle en uitstekende service. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Het is ons streven om uw garantie-aanvraag binnen 24 uur te behandelen. Op maat en naar uw wens.

De garantie van persoonlijke aandacht.

Uw verhaal vinden wij net zo belangrijk als de koele cijfers. Daarom nemen wij altijd ruimschoots de tijd om persoonlijk met u van gedachten te wisselen. We begrijpen we dat complexe zaken af en toe om een extra toelichting vragen. Als klant van Liberty Mutual Surety doet u uw zaken strikt persoonlijk. Uw relationship manager heeft altijd een gedegen financiële achtergrond en kent uw bedrijf en uw sector.

De grote voordelen van Liberty Mutual Surety in het kort.

Nationale Borg

Wilt u meer informatie over Liberty Mutual Surety en wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact op. Bel 03/285.98.80 of mail naar infoBE@libertymutual.com

BorgonlineBrochure