Pas als je je grenzen kent, kun je ze oversteken

NATIONALE BORG.
NIET VOOR NIETS DE GROOTSTE VERSTREKKER VAN BORGTOCHTEN EN GARANTIES IN BELGIË EN NEDERLAND.

Wij belasten uw bedrijf niet met kapitaalbeslag.

Werken met een garantie van Nationale Borg biedt u grote voordelen. Wij vragen in principe geen onderpand om uw garantierisico in te dekken. Wij werken op basis van vertrouwen. Een garantie van Nationale Borg komt dus niet ten laste van uw financiële ruimte en u heeft dus alle vrijheid om uw werkkapitaal optimaal in te zetten.

Wij zijn uw partner, ook in moeilijke tijden.

Ook als het u even tegenzit, zijn we er voor u. We proberen altijd in goed overleg met u, te kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Nationale Borg is flexibel en levert u altijd maatwerk.

Een garantie van Nationale Borg wordt, voor zover mogelijk, per transactie voor u op maat gemaakt. Precies aansluitend op wat u met uw opdrachtgever bent overeengekomen. Zo zorgen wij dat u niet achteraf voor verrassingen of onverwachte verplichtingen komt te staan.

Onze specialisaties.

Nationale Borg is vooral gespecialiseerd in het uitgeven van uitvoeringsgaranties en vooruitbetalingsgaranties. En daarnaast in garanties voor douane en accijnzen en “Wet Breyne”. Onze grote specialistische kennis biedt u de mogelijkheid om snel te handelen met een minimum aan risico’s.

Razendsnel alles regelen met BorgOnline.

Met BorgOnline kunt u 24 uur per dag, real time uw garanties inzien, deze wijzigen en nieuwe garanties aanvragen. BorgOnline biedt u snelheid en maximale flexibiliteit. Trots op onze snelle en uitstekende service.
Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Het is ons streven om uw garantie-aanvraag binnen 24 uur te behandelen. Op maat en naar uw wens.

De garantie van persoonlijke aandacht.

Uw verhaal vinden wij net zo belangrijk als de koele cijfers. Daarom nemen wij altijd ruimschoots de tijd om persoonlijk met u van gedachten te wisselen. Bij Nationale Borg begrijpen we dat complexe zaken af en toe om een extra toelichting vragen. Als klant van Nationale Borg doet u uw zaken strikt persoonlijk. Uw relationship manager heeft altijd een gedegen financiële achtergrond en kent uw bedrijf en uw sector.

Nationale Borg.
Onderdeel van het Amtrust Global Network.

Wilt u meer informatie over Nationale Borg en wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact op. Bel 03/285.98.80 of mail naar nationaleborg@nationaleborg.be

  • Uw partner, ook in moeilijke tijden.
  • Geen beslag op uw werkkapitaal.
  • Flexibiliteit kenmerkt onze werkwijze.
  • Grote kennis van zaken, dus altijd maatwerk.
  • Met BorgOnline werkt u snel en effectief.
  • Hoge kwaliteit en uitstekende service.
  • Één vast aanspreekpunt.
  • Persoonlijk en direct contact.
Borgonline