Pas als je je grenzen kent, kun je ze oversteken

SOLIDE EN ONAFHANKELIJK

Nationale Borg bestaat sinds 1893 en is een onafhankelijke partij in de markt van financiele dienstverleners. Nationale Borg is een solide en financieel gezond bedrijf. Dat blijkt uit onze cijfers.

A.M. Best beoordeelt jaarlijks onze financiële soliditeit als onderdeel van AmTrust Financial Services, Inc., en geeft ons een A rating.

Uit onze kerncijfers blijkt die soliditeit in één oogopslag. Onze financiële informatie geeft een uitgebreid beeld van onze financiële positie.

SAMENWERKING

De soliditeit van Nationale Borg wordt verder versterkt door onze samenwerking met een panel van de grootste en meest gerenommeerde herverzekeraars ter wereld. Wij delen onze risico’s met deze partijen, waardoor onze verplichtingen deels worden geschraagd door hun goede reputatie. Deze samenwerking stelt ons ook in staat om grote engagementen aan te gaan.

Wij hebben toegang tot een wereldwijd netwerk van buitenlandse correspondenten, als lid van de International Credit and Surety Association (ICISA), de Panamerican Surety Association (PASA) en van de Surety and Fidelity Association of America (SFAA). Daarnaast werken wij met verschillende banken samen om u overal ter wereld van dienst te kunnen zijn.