Solide en betrouwbaar

Liberty Mutual Surety is een nieuwe naam in de Nederlandse markt, maar het is de voortzetting van Nationale Borg, de garantie-verstrekker die al sinds 1893 actief was en die in 2019 onderdeel werd van Liberty Mutual Insurance Group.

Liberty Mutual is in 1912 opgericht en gevestigd in Boston, Massachusetts. Het is de zesde grootste schadeverzekeraar ter wereld en het 84ste bedrijf op de Fortune 100 lijst van grootste Amerikaanse bedrijven op basis van premie-inkomsten in 2019. Per ultimo 2019 had Liberty Mutual inkomsten van $ 43.2 miljard.

Liberty Mutual heeft ongeveer 50.000 medewerkers in 30 landen over de hele wereld en het biedt een breed scala aan verzekeringsproducten en -diensten aan, waaronder auto- en brandverzekeringen voor particulieren, allerlei bedrijfsverzekeringen, waaronder arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid, en borgtochten.

Liberty Mutual Surety stelt garanties voor rekening van Liberty Mutual Insurance Europe SE (LMIE), dat een A (Strong) rating heeft van Standard & Poor’s.

Samenwerking

Liberty Mutual Surety is zelf actief in 18 landen, maar daarnaast hebben wij toegant tot een netwerk van buitenlandse correspondenten, als lid van de International Credit and Surety Association (ICISA), de Panamerican Surety Association (PASA) en van de Surety and Fidelity Association of America (SFAA).