Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om onze klanten door en door te kennen. Wij staan tenslotte borg voor uw bedrijf. Daarom besteden wij bij aanvang veel tijd en aandacht aan u. Dat werkt in uw voordeel als u eenmaal klant bent, want dan regelt u snel en gemakkelijk de garanties die u nodig hebt.

Klant worden

Voor wij uw bedrijf bezoeken stuurt u ons de laatste drie jaarrekeningen van uw bedrijf toe en zo mogelijk de plannen van de onderneming. Onze relationship manager neemt die door en gaat dan een gesprek met u aan om meer inzicht te krijgen in uw activiteiten, het management en de structuur van uw bedrijf, de marktpositie, de vooruitzichten en andere relevante aspecten.

Op grond van de verzamelde gegevens maakt de relationship manager een voorstel dat binnen Liberty Mutual Surety wordt besproken en getoetst aan het acceptatiebeleid. De totale duur van het traject bedraagt gemiddeld drie weken, afhankelijk van de complexiteit ervan.

Vaak komt het contact met een relatie tot stand via de huisbankier. In zulke gevallen vindt een relatie het vaak eenvoudiger om de bank toestemming te geven haar analyses met ons te delen. Dat scheelt veel werk en bekort het traject.

Als u klant bent

Als u eenmaal klant bent regelt u uw garanties snel en gemakkelijk via BorgOnline. Hierin kunt u 24 uur per dag nieuwe garanties aanvragen en uw bestaande garanties beheren. U kunt ook altijd uw vaste relationship manager raadplegen.

Wilt u meer weten over onze manier van werken of over de garanties die wij kunnen verlenen, neem dan gerust contact met ons op een van onze relationship managers.