De voordelen van de specialist

Het specialisme van Liberty Mutual Surety biedt u enkele voordelen:

  • snelle, persoonlijke en deskundige afwikkeling van uw aanvragen
  • garanties zonder kapitaalbeslag
  • 24 uur per dag inzien en aanvragen van garanties

Snelle, persoonlijke en deskundige afwikkeling

Wij hebben gedegen kennis in huis op vele gebieden, waaronder douaneregelingen en bijbehorende fiscale aangelegenheden. Daarmee zijn we experts in het stellen van garanties ten behoeve van im- en export en van accijnsgoederen. Maar we zijn in veel meer sectoren actief. Zo hebben wij een groot aantal van de grootste Nederlandse bouwbedrijven binnen onze klantenkring. Maar ook kleinere bouwers kunnen bij ons terecht voor garanties. Garanties voor de uitvoering en oplevering van werken worden ook verstrekt aan installateurs, machinebouwers, bedrijven in de olie- en gassector en aan andere producenten van kapitaalgoederen.

Bij de Liberty Mutual Surety doet u zaken met uw eigen relationship manager, die uw branche kent en samen met u zoekt naar de beste oplossing. Garantie-aanvragen worden zeer snel gehonoreerd. Vaak wordt de garantie al binnen één dag afgewerkt.

Liberty Mutual Surety levert maatwerk en snelle service. Wij zijn immers een klein bedrijf met korte lijnen, dat zich helemaal toelegt op garanties.

Garanties zonder kapitaalbeslag

Wij vragen in het algemeen geen zakelijke zekerheden bij bepaalde garanties. Wel kijken we onder meer naar de aard van uw onderneming, de toekomstperspectieven en het beleid. Verder gaan onze bankgaranties nooit ten koste van de kredietruimte bij uw bank. Ook worden uw tegoeden niet geblokkeerd, want bij ons heeft u geen tegoeden. U beschikt daardoor over meer werkkapitaal en financieringsruimte.

Voor gezonde bedrijven, waarbij de bank tot haar grenzen is gegaan, kan door het onderbrengen van garanties bij Liberty Mutual Surety extra financieringsruimte worden gecreëerd.

24 uur per dag inzien en aanvragen van garanties

Via BorgOnline kunt u op internet 24 uur per dag uw garanties inzien en nieuwe garanties aanvragen.