Specialisme biedt u voordelen

Het specialisme van Liberty Mutual Surety biedt u meerdere voordelen. U weet met wie u zaken doet, de mensen die u spreekt zijn deskundig en kennen u en uw bedrijfstak door en door.

Bij Liberty Mutual Surety doet u zaken met uw eigen relationship manager. Als persoonlijk aanspreekpunt kent hij uw branche en zoekt hij met u naar de beste oplossing.

Wij hebben een gedegen kennis in huis op vele gebieden, waaronder douaneregelingen en bijbehorende fiscale aangelegenheden. Daarmee zijn we experts in het stellen van garanties ten behoeve van im- en export en van accijnsgoederen. Maar we zijn in veel meer sectoren actief. Zo tellen wij bijvoorbeeld een groot aantal van de grootste Nederlandse bouwbedrijven tot onze klanten.

Bij Liberty Mutual Surety werken we nog met de menselijke maat. Onze klanten roemen dan ook onze dienstverlening; we zijn ter zake kundig, we zijn snel, we doen wat we beloven en bovendien hebben we een persoonlijke en vriendelijke benadering van onze klanten. Dat zeggen niet wij, maar onze klanten.