De specialist in afdekken van financieel risico

Liberty Mutual Surety in Nederland en België is de voortzetting van Nationale Borg, een specialist met een voortreffelijk track record en een uitstekende reputatie. Met ruim 50 medewerkers in Nederland zijn we al 128 jaar de belangrijkste niet-bancaire verstrekker van bankgaranties voor het bedrijfsleven in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd, en dat biedt u voordelen. lees meer.

Sinds 2019 is Nationale Borg onderdeel van Liberty Mutual Insurance Group, een financieel sterk en solide bedrijf. lees meer en sinds begin 2021 voeren we ook actief de naam van onze moeder om die band te benadrukken.

Liberty Mutual Surety is in staat om grote engagementen aan te gaan en heeft naast het eigen netwerk van kantoren in 18 landen ook toegang tot een groot netwerk van fronting partners. Als lid van de International Credit Insurance and Surety Association (ICISA), de Panamerican Surety Association (PASA) en van de Surety and Fidelity Association of America (SFAA) hebben wij een wereldwijd netwerk van buitenlandse correspondenten. Daarnaast werken wij samen met verschillende banken om u overal ter wereld van dienst te kunnen zijn. lees meer

Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op via (020) 553  3900 of SuretyNL@libertymutual.com.